Contact

CLOSE (X)

Information:
atzucacfilms@atzucacfilms.com

Creative Department:
aitor@atzucacfilms.com
(+34) 691 34 82 13

Technical Department:
damia@atzucacfilms.com
(+34) 691 34 81 94

Telephone:
(+34) 936 675 792

Address:
C/ Mare de Deu dels Desamparats, 5, 1er 2a
08012 Barcelona

Metro:
L3 Fontana
L4 Joanic

News

Go back

SK2014 [12/10/2014]

sk_1.jpg


sk_2.jpg


sk_3.jpg


SK2014 is an aesthetical portrait of the grand revamp of the capital of Macedonia launched in 2010 by the right-wing government, known as "Skopje 2014". The project goal is to change the urban character of the city from modernist socialist realistic constructions to almost exclusively baroque and neoclassical style.

SK2014 és un retrat de la renovació a gran escala de la capital de Macedònia. El projecte conegut com Skopje 2014 va ser posat en marxa el 2010 per l'actual govern de dretes. L'objectiu del projecte és canviar el caràcter urbà de la ciutat, passant de construccions modernes properes al realisme socialista, a un estil gairebé exclusivament barroc i neo clàssic.

SK2014 es un retrato de la renovación a gran escala de la capital de Macedonia. El proyecto conocido como Skopje 2014 fue puesto en marcha en 2010 por el actual gobierno de derechas. El objetivo del proyecto es cambiar el carácter urbano de la ciudad, pasando de construcciones modernas cercanas al realismo socialista, a un estilo casi exclusivamente barroco y neo clásico.NOVA TEMPORADA "CON UN PAR" [10/09/2013]

sk_3.jpg


We are pleased to announce that the next season will bring chefs Javier and Sergio Torres to micro gastronomic series "With a Par", produced by La Vanguardia.

Estem molt contents de comunicar-vos que la propera temporada acompanyarem als xefs Sergio y Javier Torres al micro espai gastronòmic “Con un Par”, produït per La Vanguardia.

Estamos muy contentos de comunicarles que la próxima temporada acompañaremos a los chefs Sergio y Javier Torres en el micro espacio gastronómico "Con un Par", producido por La Vanguardia.NOVA CAMPANYA VIRAL [05/08/2013]

We are proud to announce that we have made the new viral campaign for Dark Dog Organic Energy Drink. A series of three motivational feminine and hopefull virals. We hope you like as much as we have them shot.
From here we thank Dark Dog!

Estem orgullosos d’anunciar-vos que que hem realitzat la nova campanya viral de Dark Dog Organic Energy Drink. Una sèrie de tres virals motivacionals, femenins que esperem que us agradin tant com a nosaltres haver-los rodat.
Des d’aquí donem les gràcies a Dark Dog!

Estamos orgullosos de anunciar que hemos realizado la nueva campaña viral de Dark Dog Organic Energy Drink. Una serie de tres virales motivacionales, femeninos que esperamos que os gusten tanto como a nosotros haberlos rodado.
Desde aquí damos las gracias a Dark Dog!CANVI DE SEU [09/03/2012]

sk_3.jpg


Atzucac Films has new headquarter!
From now find us in Gracia. Well connected!
The new address is:
Mare de Déu dels Desemparats, num5 1st 2nd 08017 Barcelona
(Metro Joanic L-4, L-3 Diagonal Metro L-5)

Atzucac Films canvia de seu!
A partir d’ara ens trobareu al barri de Gràcia. Molt ben comunicats!
La nova adreça és:
Mare de Déu dels Desemparats 5 1er 2ª 08017 Barcelona
(Metro Joanic L-4, Metro Diagonal L-3 L-5)

Atzucac Films canvia de seu!
A partir d’ara ens trobareu al barri de Gràcia. Molt ben comunicats!
La nova adreça és:
Mare de Déu dels Desemparats 5 1er 2ª 08017 Barcelona
(Metro Joanic L-4, Metro Diagonal L-3 L-5)PREMIS LAUS [12/04/2012]

It is an honor to announce that 'Els Convidats', the first interactive fiction series produced in Catalonia by Atzucac Films and XAL could get the Gold or Silver LAUS Awards 2012, for its website designed and developed between the department of Interactive the XAL, Atzucac Films, Joana Santamans and Skyrocket. The project, issued in 2011 in DO, offering through the page 
www.elsconvidatslaserie.com the possibility that the followers of the TV series could actively involved in his argument, set in a mysterious hotel.
Thank you very much to all who have made this possible!

És un honor anunciar-vos que 'Els convidats', la primera sèrie de ficció interactiva catalana produïda per Atzucac Films i la XAL, podria aconseguir l'Or o la Plata per la seva website, als PREMIS LAUS 2012, la web està dissenyada i desenvolupada entre el departament d'Interactius de la XAL, Atzucac Films, Joana Santamans i SkyRocket. El projecte, emès el 2011 a DO, oferia a través de la pàgina 
www.elsconvidatslaserie.com la possibilitat que els seguidors de la sèrie de televisió participessin activament en el seu argument, ambientat en un misteriós hotel.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!

Es un honor anunciaros que 'Els Convidats', la primera serie de ficción interactiva catalana producida por Atzucac Films y la XAL, podría conseguir el Oro o la Plata en los PREMIOS LAUS 2012, por su website diseñada y desarrollada entre el departamento de Interactivos de la XAL, Atzucac Films, Joana Santamans y Skyrocket. El proyecto, emitido en 2011 en DO, ofrecía a través de la página 
www.elsconvidatslaserie.com la posibilidad de que los seguidores de la serie de televisión participaran activamente en su argumento, ambientado en un misterioso hotel.
Muchas gracias a todos los que lo habéis hecho posible!ELS CONVIDATS ALS CINEMA GIRONA [15/03/2012]

sk_3.jpg
RECORREGUT INTERNACIONAL DE TRAGOVI [5/05/2011]

sk_3.jpg


The documentary film Tragovi, produced by Centset and Atzucac Films, has been presented in these international festivals:

The Premiere in Spain at Documenta Madrid 2010.

The European presentation was at the DokFest München. And finally the first South American presentation was made at the Festival de Invierno de la Cinemateca Uruguaya

We are still looking for further presentations, we hope to get to your country soon.

El film documental Tragovi, produït per Centset i Atzucac Films, ha estat presentat fins a dia d'avui en diversos festivals internacionals:

L'estrena a España es portà a terme dins del Documenta Madrid 2010.

La presentació europea dins del DokFest München I finalment s'ha presentat a Llatinoamèrica en el Festival de Invierno de la Cinemateca Uruguaya

I seguim fent camí, molt pendents de l'estrena a Barcelona.

La película documental Tragovi, producida por Centset y Atzucac Films, ha sido presentada hasta la fecha en diversos festivales internacionales:

El estreno en España se llevó a cabo en el Documenta Madrid 2010.

La presentación europea fue en el DokFest München Y finalmente se ha presentado en Latino América en el Festival de Invierno de la Cinemateca Uruguaya

Seguimos en camino, muy pendientes del estreno en Barcelona.ELS CONVIDATS, LA PRIMERA SERIE INTERACTIVA [21/04/2011]

Atzucac Films and the Xarxa de Televisions Locals have produced the first interactive serial from Catalonia. The success of online games, the fidelity in the gender terror and the liking for experiential proposals, make clear that a serial like this was necessary.

It´s a perfect mixture between comedy and terror, that takes to pieces the topics from classic horror movies to make the public laugh.

From 28th April on, users will find on the Internet the thirteen chapters from the serial. They will be able to play twelve online games and find twenty four hidden clues to get the whole story at www.elsconvidatslaserie.com.

If you want to know more, you can get into the Facebook or follow on twitter @els_convidats.

Atzucac Films i la Xarxa de Televisions Locals coprodueixen "Els Convidats", la primera sèrie de ficció interactiva produïda a Catalunya. L'èxit rotund dels jocs online, sumat a la fidelitat que el públic demostra pel gènere de terror i per a tots aquells projectes amb plantejaments experiencials, fan necessària aquesta sèrie.

És una mescla perfecta entre comèdia i terror sense precedents, que agafa els tòpics de les clàssiques pel.lícules de por i els desmonta per fer riure, i, alhora, crear misteri.

A partir del 28 d'abril (tres dies abans de l'estrena televisiva) podreu seguir cada setmana un capítol de la sèrie a www.elsconvidatslaserie.com, on trobareu durant 13 setmanes, 3 vídeos extres de 5 minuts de durada, 12 pistes, 12 documents i 12 jocs.

I si voleu saber més coses abans de l'estrena, haureu de seguir-nos a Facebook a través de la nostra pàgina i a Twitter amb l'etiqueta @els_convidats.

Atzucac Films y la "Xarxa de Televisions Locals" coproducen "Els Convidats", la primera serie de ficción interactiva producida en Cataluña. El éxito rotundo de los juegos online, sumado a la fidelidad que el público demuestra por el género de terror y para todos aquellos proyectos con planteamientos experiencials, hacen necesaria esta serie.

Es una mezcla perfecta entre comedia y terror sin precedentes, que coge los tópicos de las clásicas películas de miedo y los desmonta para dar risa, y, a la vez, crear misterio.

A partir del 28 de abril (tres días antes del estreno televisivo) podréis seguir cada semana un capítulo de la serie a www.elsconvidatslaserie.com, donde encontraréis durante 13 semanas, 3 vídeos extras de 5 minutos de duración, 12 pistas, 12 documentos y 12 juegos.

Y si queréis saber más cosas antes del estreno, tendréis que seguirnos en Facebook a través de nuestra página y a Twitter con la etiqueta @Els_convidats.TRAMARAN ANAR A MART AL CINEMES GIRONA [15/03/2011]

The 17th of May Tramaran anar a mart will be projected at the Girona Cinemas from Barcelona. Don´t loose the chance to see the serial edited as a 90 minutes film at the cinema. We hope to see you there!

A partir del 17 de maig tindrem una oportunitat insuperable per veure "Tramaran anar a Mart: a la gran pantalla, gratuïtament i amb entrada lliure. Els Cinemes Girona i la XAL s'han posat d'acord i podrem gaudir d'una selecció dels projectes DO de 2010 i 2011 a les fosques i asseguts en còmodes butaques. Tramaran anar a Mart es projectarà al dia 31 de maig a partir de les 22 hores. Us hi esperem a tots!

A partir del 17 de mayo tendremos la oportunidad insuperable para ver "Tramaran anar a Mart: a la gran pantalla, gratuitamente y con entrada libre. Cinemes Girona y la XAL se han puesto de acuerdo y podremos gozar de una selección de proyectos DO de 2010 y 2011 a oscuras y sentados en cómodas butacas. Tramaran anar a Mart se proyectará en el día 31 de mayo a partir de las 22 oras. Os esperamos a todos!ATZUCAC FILMS I LA UOC [17/01/2011]

Atzucac Films has produced a promotional video and an experiential projection at the Universitat Obert de Catalunya´s facilities.

Atzucac Films a realitzat el video promocional i una videoprojecció experiencial per la Universitat Oberta de Catalunya.

Atzucac Films a realizado el video promocional y una videoproyección experiencial por la Universitat Oberta de Catalunya.EL PRIMER CURT QUE PRODUIM: CRECE DE LAURA CALAVIA [08/10/2010]

sk_3.jpg


We have produced the short film "Crece" (Grow up) from director Laura Calavia. The main characters are played by Natalia Mateo and Esther Ortega. The director says: "I never wanted to die, so I didn´t understand my fantasies about it. Writing this script I understood that death in that cases just represents some kind of escape from anguish.

Silvia, the main character, feels like that, but fortunately she is not alone in the world."

Atzucac Films ha produit el curtmetratge "Crece" de Laura Calavia, protagonitzat per Natalia Mateo i Esther Ortega. "Mai he volgut morir, així que no acabava d'entendre les meves fantasies suicides. Escribint el guió de Crece vaig compendre que la mort es representa com a via d'escapament, una forma de fugir de situacions angoixants. El personatge de Sílvia tampoc vol morir, es sent sola i acorralada, pero mai estem sols" ens diu Laura Calvia.

Sinopsi: Silvia està farta, no te ganes de res només ganes de morir-se. Pero la seva amiga Ana no li permetrà.

Atzucac Films ha producido el cortometraje CRECE de Laura Calavia, protagonizado por Natalia Mateo y Esther Ortega. "Nunca quise morir, así que no acababa de entender mis fantasias suicidas. Escribiendo el guión de Crece comprendí que la muerte se presentaba como vía de escape, una forma de huir de situaciones angustiosas. El personaje de Sílvia tampoco quiere morir, se siente sola y acorralada, pero nunca estamos solos" nos dice Laura Calvia.

Sinopsis: Silvia está harta, no tiene ganas de "ná" más que de morirse. Pero su amiga Ana no piensa permitirlo.GUANYADORS DEL PREMI MILLOR PROGRAMA CULTURAL DE CATALUNYA AMB XADOM [27/05/2010]

Atzucac Films has been awarded at the 3th Festival of Local Tv Shows from the Mercat Audiovisual de Catalunya. Xadom has been considered the Best Cultural Program from Catalonia.

We have to congratulate the whole crew and friends that help us make this project come true!

Atzucac Films ha estat premiat en la 3a Mostra de Programes de TV de Proximitat de la Mostra Audiovisual de Catalunya, amb el programa "Xadom" emés arreu de la Xarxa de Televisions Locals, com a Millor Programa Cultural Local de tot Catalunya.

Un cop més volem donar les gràcies a tot l'equip que va poder fer realitat aquest projecte.

Atzucac Films ha sido premiado en la 3ª Muestra de Programas de TV de Proximidad de la Muestra Audiovisual de Catalunya, con el programa "Xadom" Emitido en la Xarxa de Televisions Locals, como Mejor Programa Cultural de Catalunya.

Una vez mas queremos dar las gracias a todo el equipo que ha podido hacer realidad este proyecto.TRAMARAN ANAR A MART [04/05/2010]

sk_3.jpg


Tramaran anar a mart (Planing to go to mars) is a fiction serial about a love story in the first 70´s in Barcelona.

"If Monica wouldn´t exist she would be invented in films. She is bitter, transparent, impenetrable and irresistible. Monica had a very sweet childhood. Unhappy as everyone, but without that sense of loss that Pol had. Pol was a lonely person, introvert. His childhood has nothing to emphasize and everything to forget. Maybe he was different, or maybe not. Pol and Monika met six times without knowing it, they heard their voices without knowing it, and touched without knowing it. But they never looked at each others eyes".

Sèrie de ficció ambientada als anys 70, actualment en emisió per la XTVL de Catalunya i per internet tots els dilluns.

Sinopsi: Si la Mònica no existís l'haurien d'inventar a les pel.lícules. És tan dolça com amarga, transparent, impenetrable, irresistible. Sembla que no la puguis tocar. La Mònica havia tingut una infantesa molt dolça, despreocupada. Infeliç, com totes, però sense aquella sensació de pèrdua que tenia en Pol. En Pol era solitari, selectivament introvertit, la seva infància era un buit. Sense res a destacar i tot per oblidar. Potser un sentiment de pèrdua, de nostàlgia que ara el feia diferent, o potser no. En Pol i la Mònica s'han creuat sis vegades sense saber-ho, s'han escoltat les veus sense saber-ho, fins i tot s'han tocat sense saber-ho, però mai s'han mirat als ulls.

Serie de ficción ambientada en los años 70, actualmente en emisión para la XTVL de Cataluña y en internet todos los lunes.

Sinopsis:Si Mónica no existiera la tendrian que inventar a las películas. Es tan dulce como amarga, transparente, impenetrable, irresistible. Parece que no la puedas tocar. Mónica havia tenido una infancia muy dulce, despreocupada. Infeliz, como todas, pero sin esa sensación de perdida que tenia Pol. Pol era solitario, selectivamente introvertido, su infancia era vacía. Sin nada a destacar y todo por olvidar. A lo mejor un sentimiento de pérdida, de nostalgia que ahora lo hacia diferente, o a lo mejor no. Pol y Mónica se han cruzado seis veces sin saberlo, han escuchado sus voces sin saberlo, hasta se han tocado sin saberlo, pero nunca se han mirado a los ojos.XADOM: LA SÈRIE DE FICCIÓ DE DOCU-FICCIÓ GASTRONÓMICA [20/02/2010]

sk_3.jpg


Xadom, our serial about gastronomy and table talk, is a project about the world of restaurants and their guests. Thirteen conversations, thirteen restaurants and thirteen dishes. This project, that won the "Audiovisual MAC 09 New Format XTVL Prize", has been selected to represent Spain at the INPUT 2010, the most important festival in public television.

Sèrie temàticament vinculada a la gastronomia i a les converses de sobretaula. Xadom, o la gastronomia com a art, és un projecte que parla de tot allò que envolta la cuina per arribar a percebre-la com una porció més de la vida dels personatges que la conformen. Tretze converses, tretze restaurants i tretze plats dins un projecte guanyador del Premi Nou Format 2009 del Mercat Audiovisual de Catalunya i pre-seleccionat entre el millor de la televisió d´aquest any, per representar a Espanya en el INPUT 2010, festival internacional de televisió pública.

Serie temáticamente vinculada a la gastronomía y a las conversaciones de sobremesa, Xadom, o la gastronomía como arte, es un proyecto que habla de todo aquello que envuelve la cocina para llegar a percibirla como una porción mas de la vida de los personajes que la conforman. Trece conversaciones, trece restaurantes y trece platos dentro de un proyecto ganador del del Premi Nou Format 2009 del Mercat Audiovisual de Catalunya y preseleccionado entre lo mejor de la televisión de este año, para representar España en el INPUT 2010, festival internacional de televisión pública.XADOM [14/07/2009]

sk_3.jpg


During the months of July, September i will be running October is the 13 chapters of the series of fiction and gastronomy "Xadom" that they can find out very soon.

Al llarg del mesos de Juliol, Setembre i Octubre es rodaràn els 13 capítols que conformen la sèrie de ficció i gastronomia "Xadom" que podreu descobrir molt aviat.

Durante los meses de Julio, Setiembre i Octubre se rodarán los 13 capítulos que conforman la serie de ficción y gastronomía "Xadom" que podrán descubrir muy aviat.HADAMA [19/06/2009]

sk_3.jpg


Some days ago the Hadama Foundation called us for some colaboration. The Foundation is a None Governmental Group that offers specialized service for people with special needs. If you want to know more you can see the video or visit hadama.org.

Ara fa uns dies es va posar en contacte amb nosaltres la Fundació Hadama, una organització sense ànim de lucre, que es dedica a oferir serveis especialitzats a persones amb necessitats especials. Si voleu saber més, podeu veure el video que ha sorgit de la col·laboració.

Hace unos días se puso en contacto con nosotros la Fundació Hadama, una organización sin ánimo de lucro que se dedica a ofrecer servicios especializados a personas con necesidades especiales. Para saber más: ver el vídeo que ha surgido de la colaboración.PREMI XADOM [28/05/2009]

sk_3.jpg


Atzucac Films has been the winner of the "Audiovisual MAC 09 New Format XTVL Prize" at his 4th edition, with the project "Xadom".

Atzucac Films ha estat guardonada amb el "Premi Audiovisual MAC Nou Format XTVL" a la seva 4ª edició, gràcies al projecte "Xadom".

Atzucac Films ha sido la productora ganadora del "Premio Audiovisual MAC Nuevo Formato XTVL" en la 4ª edición del Mercat Audiovisual de Catalunya, con su proyecto "Xadom".PRESENTACIO LATENT [26/05/2009]

sk_3.jpg


The official presentation of our work "Latent" was yesterday on the evening at the Villarroel Theater in Barcelona. It was a very special night for us, thanks for passing by!

La nit passada es va fer la presentació oficial de la sèrie "Latent" a la sala Villarroel. Ha resultat un èxit gràcies a tota la gent que va assistir-hi. Per nosaltres ha estat una nit molt especial.

Anoche se presentó en la sala Villarroel nuestra serie "Latent". La convocatoria ha resultado un éxito y estamos más que agradecidos a todos los que asistieron por hacer que fuese una noche tan especial para nosotros.DAVID YMBERNON [22/05/2009]

sk_3.jpg


Some days ago the Hadama Foundation called us for some colaboration. The Foundation is a None Governmental Group that offers specialized service for people with special needs. If you want to know more you can see the video or visit hadama.org.

Aquests setmana hem estat grabant amb l´artista David Ymbernon, amb qui ja hem treballat fa un temps. En David va presentar la performance "Desfilada de Latung La La" a la Galeria Joan Prats de Barcelona on també exposa la seva obra, on va dur a terme les tasques de gravació de l'obra per la posterior edició.

Esta semana hemos estado grabando con el artista David Ymbernon, con el que ya trabajamos hace un tiempo. David presentó su performance "Desfilada de Latung La La" en la Galería Joan Prats de Barcelona donde también expone su obra, donde llevamos a cabo la grabación de la obra para su posterior edición.NOVA IMATGE [20/05/2009]

sk_3.jpg


Finally we got our new image. After three years as Atzucacfilms, we are now the modern Atzucac Films. The image and the motion were created by Clim who works at fecunda a collective of creative communication.

Finalment tenim nova imatge corporativa. Després de tres anys com a Atzucacfilms, hem decidit donar-nos un nou aire més modern i convertir-nos en Atzucac Films. En Clim, component del col·lectiu de comunicació creativa fecunda, es qui s'ha encarregat de plasmar en el nou logotip i el motion els nous temps de la productora.

Finalmente tenemos nueva imagen corporativa. Después de tres años como Atzucacfilms, hemos decidido darnos un nuevo aire más moderno y convertirnos en Atzucac Films. Clim, componente del colectivo de comunicación creativa fecunda, se ha encargado de plasmar en un logotipo i un motion los nuevos tiempos de la productora.LATENT A LA VILLARROEL [12/05/2009]

sk_3.jpg


We can confirm that our fiction-serial "Latent" will be projected in the Villarroel theatre in Barcelona. See you the 25th of May.

Queda confirmat que la nostre sèrie "Latent" serà projectada el 25 de maig a la sala Villarroel de Barcelona. Dins l'espai OffVillarroel. A pantalla gran!

Está confirmado que nuestra serie "Latent", co-producción con la Xarxa de Televisions Locals, será proyectada el 25 de mayo en la sala Villarroel de Barcelona. Dentro del espacio OffVillarroel. En pantalla grande!FENOMENS EXTRAORDINARIS [10/05/2009]

sk_3.jpg


Today we finished shooting the first chapter of "Extraordinary Phenomena". We have to thank Margarita and Natalia for her work creating the "extraordinary" world you can see on these photos.

Avui hem acabat de rodar el capítol pilot del programa infantil "Fenòmens Extraordinaris". Hem d'agraïr l'esforç i dedicació de la Margarita i la Natàlia, per la creació d'aquest món "extraordinari" que apareix a les següents fotos.

Hoy hemos acabado de rodar el capítulo piloto del programa infantil "Fenómenos Extraordinarios". Tenemos que agradecer el esfuerzo y dedicación de Margarita y Natalia en la creación del mundo "extraordinario" que aparece en el piloto.LATENT [19/04/2009]

sk_3.jpg


Today has been the premiere of the last chapter of our fiction-serial "Latent", dedicated to Pier Paolo Pasolini. We want to express our gratitude to all the actors who have taken part in the serial.

Avui s´ha estrenat l´ultim capìtol de la nostra sèrie de ficció "Latent", dedicat a Pier Paolo Pasolini. Volem aprofitar per agraïr a tots els actors que han participat en el projecte, la seva entrega a la proposta que els hi vam fer ara fa uns cinc mesos.

Hoy hemos acabado de rodar el capítulo piloto del programa infantil "Fenómenos Extraordinarios". Tenemos que agradecer el esfuerzo y dedicación de Margarita y Natalia en la creación del mundo "extraordinario" que aparece en el piloto.XADOM [16/04/2009]

sk_3.jpg


Our television program, the culinary fiction "Xadom", has been selected between ten finalists to win the Audiovisual MAC 09 New Format XTVL prize.

El nostre programa pilot, la docu-ficció culinària "Xadom", ha sigut sel·leccionat entre els deu finalistes que opten al Premi Audiovisual Mac 09 Nous Formats XTVL.

Nuestro programa piloto, la docu-ficción culinaria "Xadom", ha sido seleccionado entre los diez finalistas para optar al Premio Audiovisual Mac 09 Nuevo Formato XTVL.NOU PILOT [28/03/2009]

sk_3.jpg


We are preparing a new serial titled "Extraordinary Phenomena". It's an animation serial for children, on meteorological surprising phenomena.

Estem preparant un nou programa pilot d´una sèrie d´animació titulada "Fenómens Extraordinaris". Es tracta d´una sèrie d´animació per a nens, sobre fenómens meteorológics sorprenents.

Estamos preparando un nuevo piloto de una nueva serie titulada "Fenómenos Extraordinarios". Se trata de una serie de animación para niños, sobre fenómenos meteorológicos sorprendentes.